Referenties

Referenties kunt u direct bij mij opvragen.

Contact

situatie onder controle

"Marleen is expert in een situatie overzien. Hoofd van bijzaken onderscheiden doet zij feilloos en pijlsnel. Zij zorgt ervoor dat je grip krijgt op jouw situatie en het proces waar je in zit beter kan begrijpen. Zij heeft mij ondersteund in een lastig HR traject, revalidatie en vervolgens gestimuleerd in mijn ondernemerschap. Ik kan Accent op Talent van harte aanbevelen." Susanne Does Rijks (Grip Support)
Bekijk meer

Respect en groot empathisch vermogen

Wat mij opvalt aan Marleen is haar vakkundigheid en professionaliteit. Altijd met groot respect gaat zij met mensen om en ze heeft veel belangstelling voor het wel en wee van medewerkers. De zakelijke correspondentie is correct en objectief en Marleen reikt op pro actieve wijze bruikbare tools aan. Altijd een allerte en kritische blik en zij komt op voor haar eigen vakgebied. Daarnaast is Marleen goed aanspreekbaar op zaken die minder goed zijn gelopen onder haar toeziend oog, zonder daarbij een verdedigende rol aan te nemen. Zij wordt gedragen en gewaardeerd door de organisatie op elk niveau. Voor mij persoonlijk werkt ze heel verbindend, wat m.i. een prachtige eigenschap is voor een HR manager, en dat waardeer ik enorm. ‘wij vrouwen’, ‘ik hoor graag je mening, want je zit op een strategisch plekje’, ‘wij als ondersteunende afdelingen’ etc., zoekt soms bijval: ‘hè Christel’ etc. Zij maakt je gezien en gehoord ongeacht je functie. Ik krijg energie van haar. Namens Christel van Bergen (Auto Vallei Groep)
Bekijk meer

Wie volgt?

Wilt u graag in contact komen met Accent op talent. Dat kan eenvoudig via 06 - 51783847 of m.kaarsemaker@accentoptalent.com.
Neem contact op