Interim management

Met ruim 20 jaar ervaring is Accent op talent uw partner als het gaat om complex veranderingsmanagement  of een reorganisatie. Dit bureau heeft veel expertise opgebouwd binnen de kinderopvang. Tegelijkertijd werkt zij ook veel samen met gemeenten en andere overheidsgerelateerde instellingen. De interventie is geslaagd als de organisatie weer op orde is en de financiële resultaten voldoende zijn.

Aanleidingen voor teamcoaching en advies

  • Bij het samenstellen van een nieuw team
  • Als de prestaties van het team achterblijven
  • Als er ‘gedoe’ is in het team
  • Als een team nieuwe taken en verantwoordelijkheden er bij krijgt
  • Als managers leiding gaan geven aan teams die echt iets moeten bereiken

Werkwijze

Teamcoaching bestaat uit verschillende stappen. 1) Een intake met het team en haar omgeving is meestal de eerste stap en geeft inzicht in de huidige situatie maar ook in de beoogde resultaten. Resultaten kunnen zijn meer klanttevredenheid, meer zelfsturing, een procesverbetering of vernieuwing. Maar ook professionalisering van het team als geheel kan een doelstelling zijn. De intake wordt afgesloten met een coachingscontract. De teamcoaching die daarop volgt bestaat uit een combinatie van korte workshops om nieuwe kennis op te doen, opdrachten om de samenwerkingskwaliteiten te ontwikkelen en begeleiding ‘on the job’ om toepassing en reflectie te stimuleren. Een terugkerend onderdeel in de teamcoaching is het evalueren van de (tussentijdse) resultaten en de onderlinge samenwerking. Ook uit onderzoek blijkt dat reflectie op de samenwerking in teams leidt tot een beter leerproces. Als extra is er een gratis web-app (www.teamontwikkelruimte.nl) beschikbaar als evaluatie-instrument. De app geeft ook tips om de samenwerking verder te verbeteren.

Inschrijven

Optiam in es alignihillam audae conet il ipsapidi consequid quod ut ipsusdaecto elessum alitass intetur sunt, quaerianis sitatur sectore hentis ad quatem la pel iunt acest est dolla prehenditam qui debitatur, sundant aspitia ssimenima quam ut laut mo occusto et quidiscil et repe ne descilla natem repe perum ratur, quaestiat.Contactformulier


Blaakweg 3 6732 GL Harskamp
bekijk route in Google Maps

Bel 06 51783847

BTW nr NL 863792066B01
KvK 85932914