Uitgangspunten

Marleen Kaarsemaker is met ruim 20 jaar ervaring als Interim HR Manager een expert op HR gebied, dat blijkt uit de vele opdrachten in zowel de nonprofit alsook in de profit sectoren waaronder kinderopvangcentra die zij hielp met herstructureren en nieuw leven in te blazen in lastige tijden.

Het Interim HR & Adviesbureau startte Kaarsemaker 20 jaar geleden, omdat zij zag dat er op managementniveau vaak veel kansen bleven liggen en talenten onbenut bleven.
Naast kinderopvang heeft Kaarsemaker veel ervaring opgedaan bij de overheid.

 

Over Marleen Kaarsemaker

Marleen startte haar carrière in de zakelijke dienstverlening in een HRM staffunctie bij de Randstad Holding. Zij is altijd op zoek naar de verbindingen en een vorm van samenwerking realiseren binnen organisaties. Verbinding tussen het beleid en de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers. Meer verbinding leidt tot een grotere inzet en betrokkenheid van medewerkers waardoor organisatiedoelstellingen sneller en beter behaald worden.

Marleen heeft personeel & arbeid gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Na haar opleiding heeft ze diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van (HR) management, communicatie en pedagogiek. De kracht van Marleen ligt in haar enthousiasme, gevoel voor humor, een pragmatische instelling en een resultaatgerichte houding. Met een flinke portie energie en een positieve levensinstelling is zij in staat individuen en complete teams om te vormen naar beweging en vooruitgang.

Naast haar carrière is Marleen zeer actief en servicegericht. Dat blijkt uit haar lidmaatschap van Ladies’ Circle Barneveld, wat heeft geleid tot het Presidentschap van Ladies’Circle Nederland. In die rol vergaarde Marleen een wereldwijd netwerk en was zij in staat de wereld vanuit service en vriendschap te dienen.

   

Werkwijze

Benieuwd naar de werkwijze van Marleen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Samenwerking

Acccent op talent is een organisatie die graag samenwerkt met andere partijen. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van HR vraagstukken en zeker ook bij recruitment. Mocht u andere vormen van samenwerking zien, schroom dan niet op contact te leggen.

Arjen Kaarsemaker

In de samenwerking met Arjen Kaarsemaker is Accent op talent erin geslaagd om de meest complexe teams en veranderingszaken uit kunnen diepen. Het is de kunst om mensen weer in hun kracht te zetten en met elkaar om te buigen naar de nieuw gewenste situatie. Zodra je als team succes behaalt en je dit realiseert is het mogelijk veranderingen samen door te maken. Doel bepalen, koersen en resultaten halen.
arjenkaarsemaker.nl